avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit apartament pfa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit apartament pfa

Buna ziua
Doresc sa imi infiintez un pfa cu cod caen principal 4791 ( comert online) , codurile secundare fiind 4775 (comert cu amanuntul a produselor cosmetice...) si un alt cod pt fabricarea hainelor si vinderea acestora ( hainele ar fi facute doar pe comanda). Pt aceste activitati, as folosi o masa ( 2m/80 cm) unde imi sunt masinile de cusut , un dulap unde as tine materialele si un dulap mai mic unde as tine produsele cosmetice. Intrebarea mea este daca la completarea contractului de comodat pot delimita spatiul care il voi utiliza ( de exemplu o suprafata de 10 m patrati) sau nu se delimiteaza , in acest caz impozitul pe apartament ar fi majorat ? ( nu doresc sa decontez nici un fel de cheltuieli) este nevoie de evaluarea ap? ( nu s-a efectuat evaluarea in ultimii 5 ani), apartamentul este pe numele mamei mele . Practic toata actrivitatea mea s-ar desfasura online , as folosi doar spatiul unde as coase si 2 dulapuri pt depozitate.... Multumesc#-o

Alte discuții în legătură

Codul caen 1413 si 1419 necesita diploma de specialitate ? anc4 anc4 Buna ziua doresc sa imi infiintez un pfa cu activitate principala 4791 ( comert online ), iar ca activitati secundare 4775 comert cu amanuntul al ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse cosmetice ROXANA1991 ROXANA1991 Buna ziua, Am ca si domeniu principal de activitate 9602- Coafura si alte activitati de infrumusetare, iar ca si domenii secundare am codurile: 4619- ... (vezi toată discuția)