avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Codul caen 1413 si 1419 necesita diploma de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Codul caen 1413 si 1419 necesita diploma de specialitate ?

Buna ziua
doresc sa imi infiintez un pfa cu activitate principala 4791 ( comert online ), iar ca activitati secundare
4775 comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de parfumerie in magazine specializate
1413 fabricarea altor articole de imbracaminte
1419 faricarea altor articole de imbracaminte si accesorii
4771 comert cu amanuntul al imbracamintei in magazine specializate

practic doresc sa vand online produse cosmetice si haine ( haine care sunt realizate de mine pe baza comezilor online de la cliente)

Intrebarea mea este daca pt. codurile de fabricare haine este nevoie de diploma de specialitate ( cursuri de calificare in croitorie/design, etc)? Am disploma de economist. Diploma licenta in economia comertului turismului si serviciilor si diploma master in administrarea afacerilor regionale . Exista vreo corelatie intre codurile Caen si Cor?, adica de exemplu la 1413 si 1419 daca in COR exista fixa postului de croitor ( care necesita doar studii medii), pot sa ma folosesc de acest aspect si sa nu mi se ceara studii de specialitate in domeniu ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen pt un magazin care vinde și haine, și poșete din piele sau înlocuitor, și bijuterii, și cosmetice belciuge belciuge Bună ziua Aș vrea să deschid un magazin de produse handmade în care să vând mai ales în regim de consignație (cod CAEN 4779), produsele fetelor ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl victoria75 victoria75 Buna ziua ! Vreau sa deschid un magazin online pentru vanzarea produselor de imbracaminte. Dar si un mic atelier pentru productia confectiilor de imbracaminte ... (vezi toată discuția)