avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract colaborare PF - SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract colaborare PF - SRL

Buna ziua,

Se poate incheia un contract de colaborare intre o persoana fizica si SRL. Va intreb deoarece am fost intrebat de aceasta problema. O persoana fizica nu vrea sa isi mai faca firma si vrea sa treaca ca colaborator la firma mea pentru a presta servicii de transport. Toate veniturile vor fi incasate in contul firmei mele. Cum procedez pentru a da banii persoanei respective?

Exista un cadru legal care reglementeaza o astfel de colaborare?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum pot sa colaborez (eu ca firma) cu o persoana fizica neautorizata? ddurlescu ddurlescu Exista alte metode de colaborare cu o persoana fizica in afara de angajare? Se poate incheia un contract de colaborare prestari servicii? Multumesc. (vezi toată discuția)
Transfer fonduri catre srl, ca persoana fizica, evitare dubla impozitare? bogdancroitoru bogdancroitoru Buna ziua, Activez in domeniul marektingului afiliat, cu alte cuvinte promovez produse online si primesc un anumit comision. Majoritatea firmelor specifice ... (vezi toată discuția)
Despre contractul de colaborare, prestare servicii, taxe si impozite aferente. ddurlescu ddurlescu Buna ziua. Am un SRL si doresc sa imi incep activitatea in parteneriat cu serviciile de livrat mancare din Bucuresti. (UberEats) UberEats nu lucreaza in ... (vezi toată discuția)