avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se acorda 3 zile in plus la CO anual pentru persoana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se acorda 3 zile in plus la CO anual pentru persoana cu invaliditate ?

de gradul III, caracterizată prin pierderea a cel puţin jumătate din capacitatea de muncă, persoana putând să presteze o activitate profesională, corespunzătoare a cel mult jumătate din timpul normal de muncă.

codul muncii spune ca se acorda 3 zile in plus la CO anual salariatilor cu handicap .

invaliditate nu este acelasi lucru cu handicap , eu zic ca nu se aplica in caz de invaliditate .

astept opinia colegilor specializati in domeniu.

va multumesc

Alte discuții în legătură

Trecerea de la pensia de grad iii la pensia de grad ii Diana Aurelia Diana Aurelia Buna ziua. Se poate trece de la pensia de invaliditate de grad III la pensia de grad II? tatal meu beneficiaza de pensia de handicap III dar intre timp boala ... (vezi toată discuția)
Drept de munca ECDI ECDI Buna seara! Este posibil sa lucreze full time o persoana care are pensie de handicap gradul 2? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Pensionar problema juridica tibanto tibanto Am pensie de invaliditate, sunt pensionar gradul II cu handicap accentuat, pensia de este definitiva ca si certificatul de handicap. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)