avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

handicap

cu scor GAFS 47 si MMSE 17 in ce grad de handicap se incadreaza o persoana si ce presupune acesta , este necesar insotitor sau cum se face evaluarea?

Alte discuții în legătură

Criterii acordare grad handicap aasgm aasgm Buna ziua, As dori sa stiu care sunt criteriile, s-au unde se gasesc, cu privire la acordarea gradului de handicap (grav,accentuat,mediu), sau daca exista ... (vezi toată discuția)
Bolnav de schizofrenie.criterii de incadrare in grad de handicap.scala gafs. netsky netsky Am certificat de handicap accentuat din 2018.Prima data am primit pe un an iar a doua oara mi-a fost acordat pe doi ani.As vrea sa stiu pentru a fi din nou ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am o fetiță cu schizofrenie parapareza spastica și miopie forte ... Virginia A Virginia A Bună seara asi avea o întrebare la dumneavoastră am o fetiță cu schizofrenie parapareza spastica și miopie forte la ce grad de handicap se icadreaza (vezi toată discuția)