avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bolnav de schizofrenie.Criterii de incadrare in grad ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bolnav de schizofrenie.Criterii de incadrare in grad de handicap.Scala Gafs.

Am certificat de handicap accentuat din 2018.Prima data am primit pe un an iar a doua oara mi-a fost acordat pe doi ani.As vrea sa stiu pentru a fi din nou incadrat la grad accentuat ce scor ar trebui sa am la scala Gafs.In mare intrebarea ar suna mai bine asa: Care sunt criteriile de incadrare in grad accentuat?Am intrebat mai multi psihologi si psihiatrii care m-au avut in evidenta de-a lungul timpului si raspunsul a fost cam acelasi : "Comisia decide!". As dori va rog frumos un raspuns mai "EXACT".Va multumesc!!
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2020
netsky, utilizator
Cel mai recent răspuns: netsky , utilizator 13:39, 30 Aprilie 2020
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Multumesc pentru raspuns.Deci scorul scalei Gafs trebuie sa fie intre 31 si 50 la schizofrenie pentru grad accentuat.Aici nu inteleg deoarece in link ul trimis de dumneavoastra la grad accentuat scala Gafs trebuie sa fie 31-50.Insa gradului accentuat ii corespunde scor scala Gafs 21-40 in link ul acesta [ link extern ] .
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2020
netsky, utilizator
Poate fi motivul pentru care ati primit raspunsuri de genul, citez din mesajul dvs.: ".... comisia decide ...."
Da aveti dreptate.Aceasta cred ca e explicatia.
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2020
netsky, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am o fetiță cu schizofrenie parapareza spastica și miopie forte ... Virginia A Virginia A Bună seara asi avea o întrebare la dumneavoastră am o fetiță cu schizofrenie parapareza spastica și miopie forte la ce grad de handicap se icadreaza (vezi toată discuția)
Criterii acordare grad handicap aasgm aasgm Buna ziua, As dori sa stiu care sunt criteriile, s-au unde se gasesc, cu privire la acordarea gradului de handicap (grav,accentuat,mediu), sau daca exista ... (vezi toată discuția)
Rog un avocat sa ma ajute in legatura cu incadrarea gresita a gradului de handicap Adinaalejandra Adinaalejandra Buna ziua. Sunt pacienta oncologica stadiul 4 cu prognoztic rezervat. Ideea ca pana acum am avut handicap accentuat dar boala mea s a agravat in ultima ... (vezi toată discuția)