avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila concediu medical accident de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila concediu medical accident de munca 2016

Buna ziua,
as dori o monografie contabila pentru indemnizatia si retinerile la sursa aferente concediului medical pentru accidente de munca. Mentionez ca codul concediului medical este 03 si indemnizatia este toata suportata din FAAMBF. Cum inregistrez si compensez suma suplimentara Sanatate unitate suportata din FAAMBP?

Alte discuții în legătură

Accidente de munca rusumaria1 rusumaria1 as dori o monografie contabila aferenta accidentelor de munca suportate din FAAMBP care sa coincida cu declaratia de la casa de pensiisi casa de sanatate de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical- caz accident de munca Annamaria Bajko Annamaria Bajko Bună ziua! vă rog frumos să mă ajutaţi cu monografii contabile, în legătură cu salariu acordat pentru concediu medical- accident de muncă. Am un ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cod 03 2lk 2lk Buna ziua, Am avut un accident de munca in unitate pentru care s-au eliberat 2 concedii medicale : 1. cod 03 17.07.2014-25.07.2014 cu cod de urgenta ... (vezi toată discuția)