avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bilant 31.12.2015-completare caen
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bilant 31.12.2015-completare caen

Buna ziua,
Am depus de 2 ori bilantul 31.12.2015 cu versiunile de program ANAF februarie respectiv martie 2016 si ambele recipise semnaleaza ACEEASI EROARE la CAEN (?!), a se vedea urmatorul continut de recipisa ANAF :
"Au fost identificate următoarele ERORI:
E: validari globale
eroare atribut: caenE: atributul trebuie sa existe"
Precizez ca firma S.R.L. NU are venituri pe 2015.
Am completat ambele randuri de CAEN cu acelasi cod 6201 selectat.
Va rog frumos : - la ce se refera eroarea ? - cum as putea completa cele 2 randuri CAEN pentru a nu genera iar eroare in recipisa ?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Eroare la depunerea bilantului 2015 LIANARUS LIANARUS Am depus online Bilantul/2015 si am primit urmatorul raspuns: Au fost identificate urmatoarele ERORI E: validari globale eroare atribut: caenE:atributul ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica depusa de 2 ori snacorbu snacorbu Am depus de 2 ori declaratia unica pe 2019, cu aceleasi date. Pentru fiecare dintre ele am primit recipisa cu urmatoarele mentiuni : Au fost identificate ... (vezi toată discuția)
Eroare 394 august 2016 felicia iacoban felicia iacoban Buna ziua, daca ma puteti ajuta , deoarece am transmis declaratia 394 pe luna august 2016 iar recipisa cuprindea urmatoarea eroare: Au fost identificate ... (vezi toată discuția)