avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Eroare 394 august 2016
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Eroare 394 august 2016

Buna ziua, daca ma puteti ajuta , deoarece am transmis declaratia 394 pe luna august 2016 iar recipisa cuprindea urmatoarea eroare:

Au fost identificate urm?toarele ERORI: F: validari globale eroare: Eroare fatala de parsare: 'org.xml.sax.SAXParseException: Attribute "tvaDedAI5" was already specified for element "informatii".
Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Eroare declaratia 112 Mihaela2003 Mihaela2003 Pentru prima oara primesc o recipisa cu eroare la o declaratie 112 si nu stiu ce ar putea genera respectiva eroare: Au fost identificate următoarele ... (vezi toată discuția)
Eroare la depunere declaratie 394 Alexandra1205 Alexandra1205 buna ziua! Am aceasta eroare la declaratie , de la ce poate fi? F: validari globale Eroare fatala de parsare: ... (vezi toată discuția)
Bilant 31.12.2015-completare caen alexei1962 alexei1962 Buna ziua, Am depus de 2 ori bilantul 31.12.2015 cu versiunile de program ANAF februarie respectiv martie 2016 si ambele recipise semnaleaza ACEEASI EROARE la ... (vezi toată discuția)