avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Eroare la depunere declaratie 394
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Eroare la depunere declaratie 394

buna ziua!
Am aceasta eroare la declaratie , de la ce poate fi?
F: validari globale
Eroare fatala de parsare: 'com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.io.MalformedByteSequenceException: Invalid byte 1 of 1-byte UTF-8 sequence.'
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 17:10, 2 Februarie 2015
probabil aveti diacritice la numele cuiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Erori-d112 CDyana CDyana Buna ziua, ajutati-ma va rog. Ieri am depus la ghiseu D112, iar azi cand am verificat pe portalul ANAF , imi spune ca declaratia are urmatoarele erori: F: ... (vezi toată discuția)
Eroare declaratia 112 Mihaela2003 Mihaela2003 Pentru prima oara primesc o recipisa cu eroare la o declaratie 112 si nu stiu ce ar putea genera respectiva eroare: Au fost identificate următoarele ... (vezi toată discuția)
Eroare 394 august 2016 felicia iacoban felicia iacoban Buna ziua, daca ma puteti ajuta , deoarece am transmis declaratia 394 pe luna august 2016 iar recipisa cuprindea urmatoarea eroare: Au fost identificate ... (vezi toată discuția)