avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cabinet medical individual
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cabinet medical individual

daca Unitatea Administrativ Teritoriala inchireaza un spatiu unui cabinet medical individual ( medic de familie )si un alt spatiu unui cabinet stomatologic (Societate Comerciala), ambele sunt obligat sa plateasca taxa pe cladire sau doar cabinetul stomatologic? in conditiile in care amandoua cazuri sunt subventionati de casa asig de sanatate cu peste 50% din bugetul lor.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 20:59, 15 Martie 2016
Ambele.
Cod fiscal
[ link extern ]
Art ART. 455 - Reguli general
(2) Pentru clădirile proprietate publică sau privată a statului ori a unităților administrativ-teritoriale, concesionate, închiriate, date în administrare ori în folosință, după caz, oricăror entități, altele decât cele de drept public, se stabilește taxa pe clădiri, care se datorează de concesionari, locatari, titularii dreptului de administrare sau de folosință, după caz, în condiții similare impozitului pe clădiri. În cazul transmiterii ulterioare altor entități a dreptului de concesiune, închiriere, administrare sau folosință asupra clădirii, taxa se datorează de persoana care are relația contractuală cu persoana de drept public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa cladire pentru cladirea inchirita de la ads pentru cabinet medical veterinar zbancamariuta zbancamariuta Cabinet medical veterinar am concesionat de la ADS cladire pentru cabinet veterinar. Vreau sa intreb daca trebuie sa platesc taxa cladire pentru cladirea ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladirea ads-ului katap katap Sunt medic veterinar de libera practica iar sediul cabinetului este in dispensarul sanitar veterinar, o cladire ce apartine Agentiei Domeniilor Statului , ... (vezi toată discuția)
Ca srl am inchiriat un spatiu in cladirea caminului cultural pentru farmacie monicagaciu monicagaciu Buna seara,am inchiriat un spatiu de 57 mp in cladirea caminului cultural din localitate,spatiul a fost inchiriat in urma licitatiei.Acum in decembrie primaria ... (vezi toată discuția)