avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abuz E-ON - deconectare daca nu esti prezent la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abuz E-ON - deconectare daca nu esti prezent la schimbarea contorului

Buna seara!Am vazut afisat pe scara blocului precum o firma autorizata de E-On Electrica este insarcinata cu schimbarea contoarelor vechi iar in afis era specificat urmatorul lucru:cei care nu vor fi gasiti acasa si nu vor lasa un reprezentat in locul lor pentru a putea schimba contorul vor fi deconectati de la energia electrica.Mie mi se pare un abuz dar nu cunosc legile lor.Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca eu voi lucra si orcum nu v-a fi nimeni acasa.Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Tablou electric care instalez eu. mgomez mgomez Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc. Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care ... Alexandrugh Alexandrugh Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care este împărțit în mai multe sigurante este destul de vechi și funcționează pe sigurante cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o societate de furnizare energie electrica leonte_b leonte_b Buna ziua!De ceva timp am avut un control la casa bunicilor mei , in urma caruia am fost deconectat de la retea!Controlul a venit in urma unor reclamatii care ... (vezi toată discuția)