avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot sa intervin in proces daca mama e cea care a dat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot sa intervin in proces daca mama e cea care a dat in judecata, eu fiind co-reclamant

Mama mea e cea care a facut Cerere de Chemare in Judecata si primul termen e maine.
Acolo am mentionat si numele meu, ca si co-reclamant, dar si datorita faptului ca mama nu se poate reprezenta singura, avand peste 80 de ani, fiind bolnava de 12 boli, cu surditate si semi-orbire accentuata, cu toate operatiile si aparatele folosite.
Problema e ca nu sunt trecut acolo ca si reclamant si nu pot studia dosarul decat in prezenta mamei, care se deplaseaza extrem de greu (are Osteoporoza si cox-artroza).
Ce pot face sa ma introduc si eu ca parte procesuala activa, pentru ca vreau si eu sa aduc acuzatii paratilor ?
Mentionez ca nu mai vrem sa platim alte taxe de timbru, in eventualitatea ca ma va sfatui cineva sa fac o Cerere de Interventie in interes propriu sau de Interventie in interesul altei persoane. apropo, cat ar fi taxa de timbru pentru acest tip de interventii ?
N-as putea ca la primul termen de maine sa cer sa fiu ”reclamant deplin”, mai ales ca in Cererea de chemare in judecata s-a mentionat des numele meu, chiar s-a specificat ca mama nu se poate reprezenta singura si ca e nevoie sa ne facem apararea pe baza probelor pe care le-am strans, si pentru ca eu cunosc mai bine legile, ea ne-auzind mai deloc ce spune Instanta, astfel procesul fiind un haos !
Doar suntem o familie ... de ce ar mai trebui cine stie ce birocratie sa putem sa actionam pe cineva in Justitie ?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2016
aass, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara solidar ruta2012 ruta2012 Buna ziua, in situatia in care pentru o cerere de chemare in judecata trebuie platita o taxa judiciara de timbru de 100 lei, iar cererea este introdusa de 8 ... (vezi toată discuția)
Intervenientul in interes propriu este parte in proces? gigelas gigelas Buna seara, Un intervenient in nume propriu,este considerat ca si parte in proces ? Daca i s-a respins cererea de interventie,deoarece nu a fost sustinuta de ... (vezi toată discuția)
Intervenientul în interesul pârâtului trebuie sã timbreze? leusan leusan Exista urm situatie. Un intervenient accesoriu in favoarea paratului este obligat de instanta la plata taxei de timbru egala cu a reclamantului,desi ... (vezi toată discuția)