avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... raspuns juridic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

raspuns juridic

Buna ziua.Am o problema si nu stiu ce sa fac .In 2004 am luat un nepotel in plasament,iar in 2013 am facut reintegrare in familia mea.Din 2004 si pana in ianuarie 2016 am primit alocatia de plasament.In februarie am primit instiintare de la ITM GALATI ca am de restituit suma de bani care am primit o din 2013 de cand s a facut reintegrarea .Mentionez ca eu nu am stiut ca nu trebuie sa mai primesc acei bani .Sistarea trebuia facuta de cei de la protectia copilului,ceea ce nu s a intamplat.As dori sa stiu ce sa fac. Pot sa dau in judecata functionara care nu si a facut treaba?si as avea sanse de castig?

Alte discuții în legătură

Probleme juridice cu o indemnizație plasament lorenzo14 lorenzo14 Buna ziua.Am o problema si as dori o lamurire.In 2004 am luat un nepot in plasament iar in 2013 sa dat o sentinta civila de reintegrare in familia mea a ... (vezi toată discuția)
Alocatie de plasament anna_anna anna_anna Am in plasament un copil cu handicap din ianuarie 2008.La inceputul acestui an am fost anuntata ca alocatia de plasament s-a marit cu 50% pentru copiii cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alinadrapa alinadrapa buna ziua, cine poate sa ma lamureasca si pe mine???? Am depus cererea de alocatie a copilului si cererea de indemnizatie de crestere in aceeasi data (25 ... (vezi toată discuția)