avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... suspendare drept de a conduce perioada 90 zile
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

suspendare drept de a conduce perioada 90 zile

Buna ziua,
Am si eu urmatoarea problema: in data de 1 martie 2016, am fost inregistrat cu aparatul radar cu o viteza ce depaseste 50 km/h pe acel sector de drum, mi s-a suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 zile, acest lucru scrie in procesul-verbal. Mi s-a eliberat o dovada valabila pana la data de 15 martie , astazi, 16 martie 2016, am primit instiintare ca permisul meu este suspendat pe o perioada de 90 zile, conform proces verbal incheiat la data de 1 martie 2015, si fara a avea drept de reducere a suspendarii.
Eu pot sa contest aceasta decizie, atata timp cat in p.v. este trecuta alta sanctiune?

Alte discuții în legătură

Depasire viteza legala pe drum cu restrictie cu 61km/h retinere permis 90 zile? maarkyM maarkyM Buna ziua,azi am depasit,fara intentie,nici nu stiu cu cat...masina de radar neinscriptionata venea din sens opus ,in afara localitatii dar pe un sector de ... (vezi toată discuția)
Suspendare 90 zile permis Liviu is Liviu is Buna ziua, aseară am depășit viteza cu 51km/h având 111km/h ,pe un sector de drum de 60km/h, mașină radrar aflându-se în mișcare . Am primit ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pe o perioada de 90 de zile Marco7 Marco7 Buna ziua. As dori un sfat. Am fost inregistrat de radar cu 122km/h pe DN1, in afara localitatii, dar pe o portiune de curba cu limitare de viteza de 60 km/h ... (vezi toată discuția)