avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozite si alte amenzi neachitate
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozite si alte amenzi neachitate

Am de achitat impozit pe casa si conform noului cod de procedura fiscala,art.165,la impozite locale trebuie achitate amenzile daca exista si apoi impozitul pe casa.Casa pentru care vreau sa platesc impozit e pe numele meu,amenzile pe numele baiatului meu major,trebuie sa pletesc amenzile lui ca sa pot plati impozitul pe locuinta mea care e pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:42, 16 Martie 2016
Conform disp cod fiscal,cu prioritate se achita amenzile
Practic,depinde si de inspectorul administratiei fiscale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara, daca vreau sa radiez auto de la impozit ( impozitul auto fiind platit) dar inca figurez cu cateva amenzi neplatite,o pot radia?...am tot auzit ca ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite ,cod fiscal 2016 naida gabriel naida gabriel Am fost la primaria comunei de domiciliu pt.plata taxelor si impozitului pe locuinta si au refuzat primirea sumei datorate pe motiv ca dupa noul Cod Fiscal nu ... (vezi toată discuția)
Impozit pe casă victornelea victornelea Bună ziua ! Am o problemă. Prietena mea s-a dus să plătească impozitul pe casă și cei de la taxe și impozite i-au spus că trebuie să plătească ... (vezi toată discuția)