avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D cu domenii de activitate diferite
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D cu domenii de activitate diferite

Va rog daca ma puteti ajuta cu niste lamuriri.;
- un SRL-D infiintat cu activitate principala 4791 "Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet" si activitati secundare 4799 mai poate adauga ca activitate secundara un domeniu sa zicem 9602 "Coafura si alte activitati de infrumusetare"?
Ce presupune aceasta daca se poate? Exista ceva conditii obligatorii pe care sa le indeplineasca?... sau ar fi mai bine sa-si deschida un SRL diferit pentru aceasta noua activitate. Multumesc
Cel mai recent răspuns: mely67 , utilizator 13:01, 18 Martie 2016
Puteti alege 5 Coduri CAEN pentru SRL-D-ul dvs. Nu este obligatoriu sa fie toate din comert sa spunem. Deci raspunsul este Da, puteti adauga si activitati de coafura. Ulterior cand va veti deschide salon veti avea nevoie de aprobari, dar aceastea nu au legatura cu actul constitutiv al societatii.
Multumesc pentru raspuns. De fapt persoana respectiva doreste sa presteze servicii de make-up in weekend, la domiciliul clientelor...din cate am inteles. deci nu isi deschide inca vreun salon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pentru un coafor IVMON IVMON Buna ziua ! Vreau sa deschid un coafor si vreau sa stiu care e cea mai avantajoasa varianta: -un srl care are alte coduri CAEN (Tamplarie pvc)din 2006 -sa ... (vezi toată discuția)
Comercializarea produselor de cosmetica si infrumusetare bob02008 bob02008 Buna ziua Am un salon de infrumusetare si vreau sa comercializez si produs pe care sa le vand atat in salonul meu si pe net(pe site-ul salonului prin comanda ... (vezi toată discuția)