avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Datorie ANAF
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Datorie ANAF

Buna ziua,

Sunt asociatul unic al unei firme. In urma cu cateva luni mi s-a pus poprire pe cont pentru niste declaratii nedepuse din 2009 si datorii neachitate exact inainte de a se prescrie. Am platit datoria de atunci. Acum figurez cu o alta tot din 2009 pentru care am inteles de la administratie ca urmeaza sa se puna poprire in luna iunie 2016. E cu titulu judecatoresc. Am depus un memoriu pentru micsorarea dobanzilor. Credeti ca o sa reusesc sa obtin o reducere a celor dabanzi? Datoria este de aprox 30000 lei. Multumesc. Ce as mai putea face acum in aceasta situatie ?

Alte discuții în legătură

Poprire cont ralucutza mica ralucutza mica Am o datorie ca persoana fizica (impozitul plus o suma mare de dobanzi si penalitati) pentru care am primit o somatie si instiintare de poprire cont. In ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale fara garantii mariammb mariammb Buna ziua, Am in derulare inca, un credit de nevoi personale. Din cauza unor probleme, in ultimul an nu am putut achita rata intreaga. Am facut depuneri un ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Victor-Dan Victor-Dan Buna ziua, Am o poprire de 1/3 din salariu,in valoare de 34000 lei(diferenta credit de nevoi personale) In fiecare luna mi se opreste din salariu cel putin ... (vezi toată discuția)