avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont

Am o datorie ca persoana fizica (impozitul plus o suma mare de dobanzi si penalitati) pentru care am primit o somatie si instiintare de poprire cont.
In acelasi timp, figurez la administrator la o societate comerciala. Cum imi poate afecta datoria respectiva de pe PF si poprirea de cont colaborarea la SRL?
Se face o legatura intre cele 2 (PF si SRL)? Se face poprire si pe contl SRL pt datoria de pe PF?
Cel mai recent răspuns: Astic , utilizator 14:34, 15 Iulie 2010
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Please...:(
Nu ma poate ajuta nimeni?
Ma bag si eu in discutie pentru ca vad ca nu va da nimeni raspuns.

Un SRL ( societate cu raspundere limitata) nu are legatura de gestiune cu persoanele fizice care sunt asociati. Stati fara grija, nu va pot pune poprire pe contul firmei daca aveti datorii ca pers. fizica.
Sa va mai povestesc ceva:
In lumina Ordonantei de Urgenta care obliga firmele ce fac importuri sa depuna cazierul judiciar al asociatilor, unul dintre asociati s-a dus ieri sa -l ia de la Politie. Acolo l-au refuzat pentru ca figura cu o datorie veche la Administratia financiara (o amenda de circulatie chipurile neplatita). Dar asociatul respectiv se mai confruntase cu aceasta acuzatie in luna ian. 2010 si adusese la Circa fin. dovada ca amenda fusese platita in termen de 24 ore de la constatarea contraventiei in luna iulie 2009. Cu toate acestea el a ramas inregistrat cu datorii si nu-si poate scoate cazierul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri cont ralucutza mica ralucutza mica Am o datorie ca persoana fizica (impozitul plus o suma mare de dobanzi si penalitati) pentru care am primit o somatie si instiintare de poprire cont. In ... (vezi toată discuția)
Poprire transferabila in functie de administrator destela destela O poprire de cont, exclusiv pe persoana fizica, se poate extinde la un srl daca administratorul are respectiva poprire pe pers. fizica? De asemenea, se poate ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal aligadot aligadot Am avut o firma(srl) pe care am deschis-o(acum 2 ani) si nu am depus nici un bilant, activitate nu prea am avut, ea a fost totusi deschisa cu incepere de ... (vezi toată discuția)