avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inchiriere locatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inchiriere locatie

Doresc ca sa inchiriez o locatie(mijloc fix)catre o alta firma.Aceasta din urma,ca sa beneficieze de toate avizele firmei mele in vederea efectuarii aceleeasi activitati,de alimentatie publica, vrea ca in contractul de inchiriere sa se mentioneze ca preia afacerea..Asta nu inseamna ca esti de acord sa ii predai firma cu totul?l(ceea ce eu nu doresc sa fac) dar clauza m-ar obliga sa i-o cedez?..........si de asemeni,acest contract de inchiriere ii permite sa beneficieze de avizele spatiului meu (sanitar,mediu,ape,incendiu) obtinute pe firma mea,sau are nevoie de altele noi pentru firma respectiva? Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)
Srl rebecagroza rebecagroza x a cumparat de la o persoana un srl ,cu spatiul aferent si cu toata aparatura necesara unei patiserii acum doreste sa cedeze afacerea contra unei sume ... (vezi toată discuția)
Autorizatie/aviz isu cata_tom cata_tom Buna ziua, pentru un spatiu in chirie(o camera), spatiu pentru birou, in care se desfasoara activitatea de web-design si programare web, este nevoie de ... (vezi toată discuția)