Am primit NUP intr-un dosar de urmarire penala in urma discutiilor de pe forum de la subiectul:
www.avocatnet.ro/content/for...
Am inteles ca daca ma prezint cu rezolutia la ghiseul politiei rutiere de unde locuiesc (P.Neamt) si unde se afla permisul pot primi linistit permisul (asta se intampla saptamana trecuta), ei bine nu e asa, mi s-a spus de catrea "organul" de la ghiseu ca trebuie sa merg la Brasov (loc. unde se deschisese dosarul) si acolo sa se scoata de pe calculator retinerea raportata de ei. Zi si facut ma intorc dupa ce la Brasov anexez toate documentele la acelasi birou al politiei rutiere si ma prezint iar la P.Neamt unde mi se comunica ca nu pot primi permisul pentru ca de fapt nu a operat nimeni de la Brasov infractiunea mea.
Permisul ar aparea ca suspendat de la Covasna (dosarul s-a intocmit pentru conducere cu permis suspendat, suspendare dictata de IPJ Covasna) ,
Acum imi spune acelasi politist de la ghiseul IPJ P. Neamt sa merg din nou la BRasov a II-a oara sa cer introducerea raportului despre infractiunea mea.
DEci eu "infractor" trebuie sa trag de manica pe nene care mi-a facut dosar ca a uitat el sa isi faca treaba, asta mai cu seama acum cand am primit dupa 9 luni NUP.
Ce ma sfatuiti?
Cum pot da in judecata un politist?
Se poate face o sesizare scrisa despre activitatea unui politist?