avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sesizare fapte la Politia locala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sesizare fapte la Politia locala

Bună ziua am și eu o întrebare aseară o vecină (cumatra) o venit seara la mine sa ma întrebe dacă cumpăr un dulap eu am acceptat și mam dus sa o ajut să-l aduc la mine ok pana aici totul bine pana merg cu cumatra în spate sa aducem căruță fără cal în fata unde era dulapul. pana am adus noi căruță în fata iese o vecină dea cumatre mele cu lanterna beata și ne înjură și ne batjocorește pe amândouă. Am pus noi dulapul în căruță deschidem porțile sa putem ieși knd colo vecina beata striga ca ne filmează ca nu știu ce. Totul bine pana ajung aproape de casa mea (stau vreo 4 case distanță de cumatra) vine vecina beata cu furca și încă cu o vecină și strigau ca vine politia ca sa ducem eu și cumatra mea dulapul înapoi că-l face bucăți și da cu furca în dulap(am găurile de furca pe ușa dulapului) atunci eu ii zis tanti x ce faci lasă-ne în pace. Ea atunci zice k îmi baga furca în mine mo lovit la umăr,la picior și la încheietura mâinii. Eu de frica k poate îmi trage cu furca în cap iam adus dulapul înapoi. Lam lăsat în căruță în curte și am plecat acasă. Azi dimineață vine cumatra la mine la ora 6 sa aducem dulapul la mine ca nu are bani. Ok mam dus și lam adus.
La ora noua fix mam dus la politia mea din sat sa o reclam pe vecina beata care mo lovit cu furca și cealaltă vecina. Când ajung acolo politia ma ia la trei metri distanta ca cică aseară vecina beata lo sunat și cică eu iam furat lemnele.
Dar reclamația mea nu o luat-o în scris și nici nu MO băgat în seama ca cică astea sunt prostii. Întrebarea mea este ce trebuie sa fac cu politia asta mea din sat ca nu mi-o luat reclamație și cu vecina beata și cu cealaltă.
Aștept răspunsul dumneavoastră
Vă mulțumesc!! =D>

Alte discuții în legătură

Declaratie la sectia de politie ina120 ina120 Buna ziua!! Am o problema in legatura cu un asa zis prieten al sotului meu. In urma cu vreo 4-5 ani , acet prieten ia dat un televizor (model vechi) sotului ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor pana bogdan pana bogdan in urma cu 5 zile un baiat din sat se ducea sa si ia calul de unde era priponit ! alt baiat l a oprit din drum cu intentia de a l lovi , i a dat un ... (vezi toată discuția)
Sunt dat in judecata de un alcoolic RazvanDR RazvanDR Buna ziua, va deranjez din nou cu o problema de data asta legata de un conflict intre mine si un vecin. Acum cateva luni de zile, omul trecea printr-un ... (vezi toată discuția)