avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Loteria Bonurilor Fiscale
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Loteria Bonurilor Fiscale

Buna seara,

Mai functioneaza Loteria Bonurilor Fiscale organizata de Ministerul Finantelor?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:21, 21 Martie 2016
Da, maine, dar cine are norocul sa pice cu bonurile pe acele numere de sute de lei care ies lunar castigatoare?
Va nultumesc pentru raspuns! Mai am o nelamurire. Unde se anunta rezultatele?
O zi buna!
Va rog sa urmariti informatiile despre acest subiect pe pagina ministerului de finante la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anuntare castigator concurs TIBOR 3 TIBOR 3 Aveti un concurs Loteria bonurilor fiscale. L-ati abandonat ca vad ca evenimentele se opresc la data de 4 aprilie. Unde afisati castigatorii Era vorba de o ... (vezi toată discuția)
Loteria bonurilor, inregistrare bonuri MariaRatiu MariaRatiu Buna. Am si eu o intrebare in legatura cu loteria bonurilor. Daca am inregistrat un bon pe contul meu, acelasi bon il poate inregistra si altcineva pe contul ... (vezi toată discuția)
Loteria bonurilor fiscale, bon fiscal respins de anaf CristiCS CristiCS Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema intampinata. Dupa extragerea din 16 octombrie 2016, am depus la sediul ANAF un bon fiscal ... (vezi toată discuția)