avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Schimbare denumire adresă
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Schimbare denumire adresă

În cazul schimbării denumirii adresei la care funcționează un cabinet medical, este necesar a se obține din nou toate actele aferente, precum la schimbarea cărții de identitate, ori este suficientă o anexă primită de la primărie prin care se confirmă faptul că locația este aceeași, iar numai denumirea străzii s-a modificat?

Alte discuții în legătură

Modificare adresa ci nou lcnfrnz lcnfrnz Buna ziua, pentru ca mi-a expirat CI-ul, am depus toate actele necesare la sectia de care apartin iar CI-ul nou eliberat are adresa (din CI-ul vechi, ... (vezi toată discuția)
Modificare denumire societate carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! In cazul modificarii denumirii societatii, in afara de modificarea in revisal si depunerii unei adrese la ITM , trebuie intocmit act aditional pt. ... (vezi toată discuția)
Schimbare numar bloc bogdan1709 bogdan1709 Buna ziua, Recent am achizitionat un apartament intr-un bloc nou, denumit bloc C1 (asa apare si in CVC). Recent s-a luat hotararea ca denumirea sa fie ... (vezi toată discuția)