avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract vodafone

Buna ziua,
Am facut in februarie, portare de la Vodafone catre Digi fara sa anunt vodafone.
In martie, am primit o notificare de plata in valoare de 400 lei sub forma unei taxe de justa despagubire ( vodafone mi-a reziliat contractul cand a vazut portarea mea).
Acest contract de la vodafone, este unul la distanta, incheiata prin telefon, la 2 ani dupa ce am incheiat primul contract scris. Din contractul la distanta, nu am beneficiat de vreun telefon sau o tableta cadou.

Incerc sa reziliez acum contractul cu ei, fara plata acestei taxe, dar nu ne intelegem. Eu sunt obligat sa o platesc ? stiam de existenta unei legi care ma protejeaza in cazul unui contract la distanta.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract euprotopopescu69 euprotopopescu69 Lege nr. 193/2000 reglementeaza clauzele abuzive in contractele incheiate intre comercianti si consumatori. Actul normativ, modificat prin legea Legea nr. ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract alin212 alin212 Bună ziua. În luna Noiembrie 2017 am prelungit contractul cu vodafone (persoană juridică). În contract sunt trecute mai multe numere de telefon și pe ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie Caydenz Caydenz Doresc sa reziliez un contract Vodafone. Am sunat la Vodafone si mi-au spus ca trebuie sa achit o taxa de 150 de euro (sau ceva de genu) pentru a rezilia ... (vezi toată discuția)