avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fumat.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fumat.

As avea si eu o nelamurire , unde pot gasii un link cu aceasta lege noua care nu permite fumatul in locuri publice,
Am deasemenea 2 intrebari.
Daca fumatul este permis in cadrul unui campus universitar sau nici acolo nu ai voie sa fumezi chiar daca esti in aer liber.
Respectiv daca e voie sa se fumeze intr-un camin situat intr-un campus universitare pe balcon.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 21 Martie 2016
Buna ziua,
legea 15/2016 pe google!
Legea 15/2016 privind modificarea si completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun
[ link extern ]

Legea 349/2002 actualizata
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este permis fumatul în curtea unei instituții școlare în ... MunteanuNicolae MunteanuNicolae Este permis fumatul în curtea unei instituții școlare în 2023? Dacă da, în care locuri se mai poate fuma în 2023? În curtea scolii, în aer liber, ... (vezi toată discuția)
Plangere la asociatia de proprietari laura_laura96 laura_laura96 buna ziua am un salon de cosmetica la parterul unui bloc am toate actele necesare si acordurile vecinilor,functioneaza de 1 an si jum,dar acum cateva luni ... (vezi toată discuția)
Sanctiune petru2014 petru2014 Buna ziua, recent am fost sanctionat intr-o institutie publica pentru folosirea unei tigari electronice. In regulament scrie \\"tutunul interzis in incinta ... (vezi toată discuția)