avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Titluri de stat pentru carnete CEC (depunatori pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Titluri de stat pentru carnete CEC (depunatori pentru autoturisme Dacia 1300 inainte de '89)

Buna dimineata.
Am prins partial o stire la TV, din care am retinut ca s-ar acorda titluri de stat pentru detinatorii de carnete CEC, depunatori pentru autoturisme Dacia 1300, inainte de 1989. Pentru ca am pastrat 2 carnete de 5000 lei, cu dobanda si castiguri in autoturisme, va rog sa-mi spuneti daca si aceasta categorie se incadreaza in OUG emis.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:15, 22 Martie 2016
Depunere bani pt Dacia nu e același lucru cu depozitul de 5000 cu un eventual câștig în autoturism.
sunt de accord cu haimi. am vazut aceiasi stire. a fost difuzata pe data de 18 la prima tv. cred csa am sa va dau un link
[ link extern ]
sa va lamuriti

[Editare text pentru functionalitate link]
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2016
Admin, administrator
Si in link se vorbeste de doua chestiuni diferite: avocatul se refera la depunerile pentru Dacii, reporterul da exemplul prost ales al cecurilor cu castiguri.
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec-ul cu castiguri in autoturisme daniela.ilea daniela.ilea Buna ziua,ma poate lamurii si pe mine cineva.Am un cec de 5000 lei cu castiguri in autoturisme din anul1985,nu stiti ce se intampla cu aceste cecuri ?,am vazut ... (vezi toată discuția)
Despagubire pt carnetele de cec din anii 1988-1989 slivneanu2001 slivneanu2001 Despagubire pt carnetele de CEC se dau?Am fost la cec si am primit raspuns ca : \"nu mai exista un astfel de depozit in baza noastra de date\". Mai se pot ... (vezi toată discuția)
Cecuri claudiacleo claudiacleo am un cec depus in 1981 de 5000 lei cu castig in autoturisme dacia,de curand am citit pe net ca cei ce mai poseda asemenea librete li se vor returna de catre ... (vezi toată discuția)