avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru cheltuieli de judecata

Buna dragilor.
Ma aflu intr-o situatie fara precedent, prins de mafia imobiliara dintr-un mic orasel de provincie. Pe scurt pe terenul meu s-a acordat un drept de servitute unor indivizi ( grup din care fac parte avocati, experti topografi, bisnitari, etc ).
Fiind un biet om simplu m- am luptat in fel si chip in instanta pentru terenul meu insa am pierdut . Respectivilor le- a fost acordat drept de servitute pe terenul meu si eu voi primi o bataie de joc : 50 de lei / an si cheltuieli de judecata care sunt undeva la 5000 de lei. Pentru ca umilinta sa fie suprema , dupa ce a fost eliberata sentinta mi-au trimis acasa o instintare prin avocatul lor cum ca plata cheltuielilor de judecata ( cei 5000 de ron ) or sa o faca in transe de cate 300 de lei pentru ca sunt saraci si nu au venituri ( pe hartie e adevarat, in realitate au vile de lux si bolizi de zeci de mii de euro ). Mi-au trimis acasa doua transe din acesti bani pe care nu i-am ridicat deoarece am fost plecat din tara. Si nici nu i-as fi luat poate daca eram acasa. Acum sunt intr-o dilemma pentru ca vreau sa mi recupereze cei 5000 de lei . Cum sa fac ? Sa incerc sa negociez cu banditii macar sa mi dea banii in 3 transe sa zicem ( stiu , ma umilesc ) sau sa merg la un executor sa urmez calea legala ( desi am slabe sanse pt ca ei au o foarte mare influenta in orasul respective si nu numai ). In varianta a -2 a mi-ar fi frica iarasi sa ma cheltui bani aiurea pe executare pe care n- o sa i recuperez niciodata.
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Executare silita pt neplata impozit locuinta+ penalitati Andreeablm Andreeablm Parintii mei au restanta la plata impozitului pe locuinta pe o perioada cred de 10 ani. I-am trimis bani tatalui meu sa plateasca impozitele restante , dar ... (vezi toată discuția)
Am primit o parte din pensia restanta inainte de recurs si acum risc sa fiu executata silit daca nu o returnez Livica Livica Am castigat la Judecatorie o pensie rezonabila pentru cei doi copii de navigator si inainte de recurs, firma intermediara, ca sa nu riste nimic, a trimis prin ... (vezi toată discuția)
Neplata datoriilor catre bugetul de stat valculucian valculucian Buna ziua! Ce pedeapsa ma paste daca nu am platit catre stat contributiile angajatilor (4000 eu) . Am fost somat de catre un corp de control de la G.F ca ... (vezi toată discuția)