avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit sediu social
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit sediu social

Buna ziua

Detin o garsoniera intr-un bloc din sectorul 4. Aceasta a fost inchiriata in anul 2010 catre o firma care si-a stabilit aici sediul social. As vrea sa stiu daca trebuie sa depun vreo declaratie de stabilire a impozitului, tinand cont de urmatoarele:

1. Firma respectiva nu a avut niciodata nici un fel de activitate la acea adresa, ci doar sediul social

2. Contractul a expirat la final de 2010 si nu a fost reinnoit, iar chiriasul, care era grec, a parasit din acel moment garsoniera si tara

Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2016
corinana, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum procedez sa scap de un sediu social corinana corinana Buna ziua, am urmatoarea problema: Am inchiriat timp de un an o garsoniera proprietate personala unei firme cu actionariat grecesc. Ei m-au rugat si eu am ... (vezi toată discuția)
Sediu social comun pt 2 firme ContSters56412 ContSters56412 Buna ziua. Am urmatoarea problema: Doresc sa imi stabilesc sediul social intr-un apartament inchiriat, am acordul proprietarului, dar fostul chirias inca ... (vezi toată discuția)
Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)