avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Licenta
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Licenta

Buna ziua,

Am dezvoltat un produs pentru care urmeaza sa obtin licenta. Procedura nu a inceput inca, insa un client doreste sa achizitioneze deja produsul si ne-a rugat sa trecem la obiectul contractului urmatoarea specificatie:

Vanzarea licentei de utilizare aferenta platformei software a e-commerce

Pot sa folosesc termenul de licenta desi eu inca nu am obtinut licenta?
Cel mai recent răspuns: darkee999 , utilizator 16:31, 7 August 2009
Am postat gresit. Imi cer scuze. Subiectul este postat acum la urmatorul link www.avocatnet.ro/content/for...

Imi cer scuze pentru greseala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare licenta neinregistrata darkee999 darkee999 Buna ziua, Am dezvoltat un produs pentru care urmeaza sa obtin licenta. Procedura nu a inceput inca, insa un client doreste sa achizitioneze deja produsul ... (vezi toată discuția)
Legalitate vanzare dvd/cd microsoft windows 10 Cipriandan93 Cipriandan93 Buna ziua, Avem o curiozitate, este legal sa comercializezi sisteme de operare Microsoft Windows 10 pe suport USB/CD/DVD pe teritoriul Romaniei fiind o ... (vezi toată discuția)
Vanzarea legala a unui soft DiacuPaul DiacuPaul Buna ziua. Sunt programator si student in anul 2 la informatica. Am un mic soft dezvoltat in Visual Studio Community 2015 care ofera dezvoltatorului dreptul de ... (vezi toată discuția)