avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare SOLICITARE COLABORARE
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

SOLICITARE COLABORARE

Avocat definitiv cu experienta, titular cabinet individual de avocatura in Constanta, doresc colaborari, consultatii si/sau reprezentari juridice, de preferinta drept comercial, civil, familiei si contencios adminstraiv, infiintari societati comerciale si acte aditionale.
Astept propuneri cu privire la modalitatea colaborarii si specificul acesteia!

Va multumesc!

DACA SUNTETI INTERESAT DE UN COLABORATOR IN BUCURESTI, PENTRU CLIENTI COMUNI CONSTANTA-BUCURESTI, VA INFORMEZ CA SI EU MA OCUP TOT DE ACELEASI DOMENII.
AV. STAN VIOREL 0744.86.52.91
E-MAIL stanviorel@rdslink.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat - doresc colaborari! Avocat definitiv, 8 ani vechime, titulara cabinet individual de avocatura, doresc colaborari, consultatii sau reprezentari in instanta, de preferinta drept ... (vezi toată discuția)
Colaborare cabinet de avocatura / avocat syncotelecom syncotelecom Companie de telecomunicatii cautam cabinet de avocatura sau avocat in vederea unei colaborari de lunga durata cu scopul reprezentarii acesteia in diverse ... (vezi toată discuția)
Caut colaborare cu cabinet de avocat in bucuresti Lacramioara Macovei Lacramioara Macovei Dragi colegi, am dat de necaz :( Din decembrie 2008 sunt avocat stagiar in Bucuresti. In prezent am contract de colaborare cu S.C.A. \"X\" dar nu prea sunt ... (vezi toată discuția)