avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare autovehicul societate catre firma dezmembrari
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare autovehicul societate catre firma dezmembrari

Buna ziua, societatea la care lucrez a vandut, pe baza de factura, 2 camioane unei firme de dezmembrari.Intrebarea mea este, care sunt pasii de urmat pentru radierea camioanelor si daca societatea la care le-am vandut trebuie sa-mi dea mie vreo hartie sau PV care sa ateste dezmembrarea?Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cum pot radia un autovehicul proprietate personala care nu mai exista fizic? idomar_elike idomar_elike Buna ziua, stimati forumisti. Am o problema spinoasa de rezovat si asi dori sa ma sfatuiti ce pot face sau daca mai pot face ceva. Asi dori sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)
Radiere de pe firma a 2 autovehicule aurel211252 aurel211252 Buna ziua.Sotul a avut o firma in domeniul constructiilor(un I.I.)si pe firma a detinut 2 autoturisme.Firma a fost desfintata,de fapt a devenit->transformat ... (vezi toată discuția)
Radiere auto dupa 4 luni de la dezmembrare dangabrieldiaconescu dangabrieldiaconescu Buna ziua, Am dus la dezmembrare la Remat Vest, in Iulie 2010, o dacie veche avand imputernicire notariala de la proprietarul masinii (tatal meu). Am ... (vezi toată discuția)