avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie 2016
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie 2016

Buna ziua,
ma aflu in CCC pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
Doresc sa incep munca cu 01.04.2016, inainte de a implini copilul varsta de 1 an.
De cand incep sa primesc stimulent de insertie? Imediat cum incep munca sau dupa ce implineste copilul 1 an de zile (primesc pana implineste copilul 2 ani)?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:52, 23 Martie 2016
1. Daca ati optat pentru CCC pana la varsta de 2 ani beneficiati de stimulentul de insertie daca reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an.

2. - Daca reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an veti beneifia de stimulentul de insertie incepand cu ziua urmatoare aceleia in care copilul implineste 1 an.
- Stimulentul de insertie il veti primi pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie cic miriam101 miriam101 Buna ziua! Am o neclaritate privind art. 2, al.1 din OUG 111/2011. Doresc sa beneficiez de stimulentul de insertie prevazut la art.7. Cum sa procedez? Optez ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ramqby ramqby Buna ziua.As dori sa stiu daca optez pentru CCC 2ani,apoi ma razgandesc si dupa o luna vreau sa merg la munca,primesc pentru restul perioadei ... (vezi toată discuția)
Crestere copil pana la 2 ani oanca oanca buna ziua, as vrea si eu sa stiu: daca optez pentru concediu de crestere copil pana la 2 ani si ma intorc la munca inainte de 1 an, m-ai primesc indemnizatie ... (vezi toată discuția)