avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Transport China -Frankfurt-Romania
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Transport China -Frankfurt-Romania

Buna seara

M-ati putea ajuta cu o informatie va rog?
Am primit o factura de transport (eu fiind tot transportator inregistrat in scopuri tva in ro )pe ruta china-frankfurt-ro de la o persoana juridica romana.Factura este fara tva...Este corect?O baza legala se poate...?
Mai departe..Eu trebuie sa refacturez aceasta factura catre clientul final ...Facturez cu sau fara tva?Pot acorda si un discount acestei facturi in momentul refacturarii?

O alta intrebare..Mai am o factura primita de la aceeasi pj romanana dar pe ruta germania romania .Asta este cu tva..Este corect?Baza legala se poate?Multumesc

Alte discuții în legătură

Transport ruta china frankfurt irinuka2005 irinuka2005 Buna seara M-ati putea ajuta cu o informatie va rog? Am primit o factura de transport (eu fiind tot transportator inregistrat in scopuri tva in ro )pe ruta ... (vezi toată discuția)
Refacturare costuri transport extern irinuka2005 irinuka2005 refacturarea costurilor de transport extern pe ruta china-ro se face cu tva? mentionex ca factura pe casre doresc sa o refacturez mai departe nu contine ... (vezi toată discuția)
Refacturare transport extren irinuka2005 irinuka2005 Refacturarea costurilor de transport extern pentru ruta china-ro catre o pj romana se face cu tva? Mentionez ca factura pe care doresc sa o refacturez am ... (vezi toată discuția)