avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Refacturare transport extren
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Refacturare transport extren

Refacturarea costurilor de transport extern pentru ruta china-ro catre o pj romana se face cu tva?
Mentionez ca factura pe care doresc sa o refacturez am primit o de la o pj romana si nu contine tva...

multumesc!

Alte discuții în legătură

Refacturare costuri transport extern irinuka2005 irinuka2005 refacturarea costurilor de transport extern pe ruta china-ro se face cu tva? mentionex ca factura pe casre doresc sa o refacturez mai departe nu contine ... (vezi toată discuția)
Transport ruta china frankfurt irinuka2005 irinuka2005 Buna seara M-ati putea ajuta cu o informatie va rog? Am primit o factura de transport (eu fiind tot transportator inregistrat in scopuri tva in ro )pe ruta ... (vezi toată discuția)
Transport china -frankfurt-romania irinuka2005 irinuka2005 Buna seara M-ati putea ajuta cu o informatie va rog? Am primit o factura de transport (eu fiind tot transportator inregistrat in scopuri tva in ro )pe ruta ... (vezi toată discuția)