avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Primesc bani din strainatate - impozitare?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Primesc bani din strainatate - impozitare?

buna ziua . o lamurire va rog frumos: un prieten plecat la munca in spania trimite bani in tara prin western union familiei sale . insa de la banca banii ii ridic intotdeauna eu . deci el trimite cum ar veni pe numele meu ca sa-i pot ridica de la banca . in acest caz eu , care ridic banii de la banca , pot avea probleme cu anaful cu fiscul ... cu vreuna din institutiile statului , cum ca as face un anumit profit . sa apar mai traziu cu impozit ceva de plata ? multumesc frumos pt un eventual raspuns .

Alte discuții în legătură

Impozitare sume trimise prin western union mario10 mario10 buna ziua . o lamurire va rog frumos: un prieten plecat la munca in spania trimite bani in tara prin western union familiei sale . insa de la banca banii ii ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit colaborare firma sua dragos_ dragos_ Buna ziua, Mi-am facut pfa cu norma de venit. Colaborez ocazional cu o firma din sua si canada. Acestia trimit banii prin Western Union. E ok daca le emit ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)