avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cedare drum catre Primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cedare drum catre Primarie

Buna ziua,
In urma finalizarii unei constructii (casa) am depus de la Primaria actele necesare pentru incheiere executie a lucrarii.Pentru eliberare act de finalizare constructie Primaria ma obliga sa cedau drumul care l-am cumparat si imi apare in extrasul CF.Sunt de acord sa cedau drumul, dar as vrea sa stiu daca este legal si care este procedura (este suficient o declaratie la notar sau trebuie si altceca).
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Intabulare carte funciara ContSters9695 ContSters9695 In cazul in care s-a incheiat un contract de vanzare-cumparare care are ca obiect o constructie, nu si terenul, iar contractul e certificat de avocat, pentru ... (vezi toată discuția)
Sa cumpar imobil fara autorizatie de constructie / sau certificat de edificare a constructiei ? dana2017 dana2017 Buna ziua, vreau sa cumpar o casa ridicata in anul 2000 fara autorizatie de constructie si fara p-v de receptie. Proprietarul a reusit de curand sa faca ... (vezi toată discuția)
Litigiu teren robert_10g robert_10g Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren in apropierea Bucurestiului , am depus actele propietarului la notariat, pentru tranzactie si surpriza la extrasul de ... (vezi toată discuția)