avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe cladire cu schimbarea destinatiei
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe cladire cu schimbarea destinatiei

Buna ziua,

Sunt proprietarul unei case pe care am un contract de inchiriere cu o firma, casa fiind inregistrata atat ca sediu social cat si punct de lucru. Toate cheltuielile s-au decontat pe firma pana acum. In urmatoarea luna insa se va muta urmand sa-si schimbe sediul social si punctul de lucru in alta parte. In acest caz, cum platesc impozitul pe 2016(rezidential/nerezidential)? Ce declar privind destinatia cladirii? Mai e nevoie de evaluator avand in vedere ca firma nu o sa mai fie aici, si nici nu o sa mai fie alta firma?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Impozit locuinta Lavinia63 Lavinia63 Buna seara. Sunt psiholog iar in curand doresc sa imi deschid cabinet individual si am nevoie de sediu profesional. Fiind la inceput, cel mai simplu este sa ... (vezi toată discuția)
Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate Dyana75 Dyana75 Buna ziua, Pentru un magazin online, as dori sa stiu daca este obligatoriu sau recomandat sa declar sediu social cu activitate, date fiind ... (vezi toată discuția)