avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Diferente la inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Diferente la inventar

buna ziua,
am o problema, va rog sa ma ajutati. cum pot gasi diferentele dintre situatia stocului si contul 371?
va multumesc !
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:53, 26 Martie 2016
Verificati intrările(NIR-uri) și ieșirile(vânzările:bonurile, facturile) din fișele de magazie/raportul de gestiune cu cele din evidențele contabile(conturile: debit 371pentru intrări respectiv credit 707 în corespondență cu 5311 în cazul bonurilor și debit 411în corespondență cu 707 în cazul facturilor pentru ieșiri).
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Martie 2016
carmen01011958, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aport capital social mikitud mikitud am o societate srl (cu doi asociati) soldul raportului de gestiune a scazut foarte mult cum pot creste soldul lui 371? prin aport la capitalul social si ... (vezi toată discuția)
Gestiune en-gros adrianabresug adrianabresug buna ziua ,va rog sa imi spuneti daca e corect tinuta evidenta la o gestiune tinuta la pret furnizor . receptie la pret furnizor 371=401-1000 lei vanzare ... (vezi toată discuția)
Functiunea contului 378 Bogo4us Bogo4us Buna ziua, Folosesc descarcarea global valorica a stocului de marfuri. Am doua intrebari: -este corect ca rulajul lunar debitor al contului 378 sa fie mai ... (vezi toată discuția)