avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de intermediere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de intermediere

Buna ziua!
Exista posibilitatea ca in cazul unui contract de intermediere intre doua persoane juridice, sa intocmeasca contractul si sa emita numar de contract beneficiarul serviciilor (in care acesta se obliga sa plateasca intermediarului un comision)? Nu era normal ca furnizorul serviciilor (intermediarul) sa intocmeasca un contract catre beneficiar in baza caruia sa emita factura?
Am intalnit azi acest caz si sunt putin confuza.....:O
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns....
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: contacafe , utilizator 11:07, 20 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns, dar ceea ce vroiam eu sa stiu este urmatoarea situatie: exista o regula ca in cazul unui contract intre doua parti, una furnizor si cealalta client sa intocmeasca contractul furnizorul? sau exista si posibilitatea sa emita clientul avand in vedere ca este vorba de un contract de intermediere?
eu am avut multe contracte de interemdiere pe firma mea , unele le-am intocmit eu altele cei cu care le-am facut , in concluzie nu e important cine -l face si nici cine da nr de inregistarare ..important e sa fie semnat de ambele parti si atunci e ok
Va multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comision, mandat? Tomita Alexandru Tomita Alexandru Am observat ca un contract de comision este cel prin care o parte, o mandateaza pe cealalta sa incheie contracte in numele sau. Dar daca o parte (sa zicem ... (vezi toată discuția)
4619 intermedieri in comertul cu produse danicoc danicoc Vreau să deschid un PFA. Dar nu ştiu dacă pot alege următorul cod CAEN 4619 Intermedieri în comertul cu produse diverse. În ce constă activitatea ... (vezi toată discuția)
Exista cauza de castig al comisionului pentru o agentie imobiliara in lipsa unui contract? Diana01p Diana01p Buna ziua, as vrea sa stiu daca exista un drept (legal) prin care o agentie imobiliara poate cere comision de la un cumparator in lipsa desavarsita a oricarui ... (vezi toată discuția)