avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... casatoria cu o persoana arestata preventiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

casatoria cu o persoana arestata preventiv

buna ziua,as avea si eu o intrebare...iubitul meu este inchis preventiv,nu stim exact daca va fi condamnat sau nu.in cazul in care va fi,noi vrem sa ne casatorim,cum am putea face asta,ce acte ne.ar trebuii si ce conditii ar trebuii indeplinite?precizez ca avem si o fetita de 3 ani si 8 luni,care este recunoscuta si poarta numele lui.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:50, 26 Martie 2016
Buna ziua,
Formulati o cerere la locul de detentie,
Dumneavoastra va depuneti actele la primaria de care tine acel loc de detentie, el le va depune prin intermediul conducerii locului de detentie.
Casatoria se va celebra la locul de detentie.
Aveti dreptul sa aveti si o vizita intima cu acea ocazie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua dacă iubitul meu este închis la penitenciarul poarta ... Flory Malamatia Flory Malamatia Bună ziua dacă iubitul meu este închis la penitenciarul Poarta Albă și este căsătorit cu acte putem avea vizita intima dacă el este despărțit de ... (vezi toată discuția)
Vizita conjugala anonimdel anonimdel Buna ziua,iubitul meu este inchis preventiv de 6 luni,din ce am inteles are Dreptul la o vizita conjugala de 3 ore.nu suntem căsătoriţi,si as vrea aa stiu ... (vezi toată discuția)
Vizita conjugala la penitenciar ekaa_sil ekaa_sil Buna ziua, as vrea sa stiu daca iubitul meu poate beneficia de vizita conjugala la penitenciar,desi nu suntem casatoriti...si ce ar trebui sa facem pentru a ... (vezi toată discuția)