avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Probleme de Infrastructura
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Probleme de Infrastructura

buna ziua,sa incep prin a spune problema:
-in urma cu 2 ani strada pe care locuiesc s-a inceput asfaltarea,totul normal pana la un punct.lucrarea s-a desfasurat in felul urmator:
strada are in jur de 1km s-a inceput asfaltarea din ambele capete ale strazii urmandu-se sa se intersecteze la jumatate,lucru care nu s-a intamplat,in jur de 200 m de asfalt nu a fost turnat exact in jumatate.problema este ca s-au format gropi in urma ploilor iar primarul nu doreste asfaltarea acestei zone.
-am discutat cu dl.primar si mi s-a spus ca este o greseala de proiect,l-am rugat sa rezolvam situatia si mi s-a spus ca nu se poate desi nu am primit un motiv exact.mentionez ca aceesi problema apare pe mai multe strazi din zona.

intrebarea mea este:
-cum as putea sa rezolv situatia?la cine sa apelez?sa dau primaria in judecata?pe cine sa anunt sa studieze problema si factorii cere au dus la aceasta situatie?

multumesc

Alte discuții în legătură

Cum fac ca sa îmi asfalteze strada primaria. cui sa ma adresez? salvatore112 salvatore112 Cum fac ca sa îmi asfalteze strada primaria. Cui sa ma adresez? ... menționez ca locuiesc în Ploiesti, iar strada pe care locuiesc este plina de gropi și ... (vezi toată discuția)
Poluare fonica si noxe masini zona rezidentiala elenaangel elenaangel Buna ziua, Dorim sa facem o petitie dar nu stim cui sa ne adresam si ce temei legal sa invocam in sustinerea acesteia . Locuim intr-un cartier de case unde , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, primaria comunei a demarat un proces amplu de asfaltare ... liveomars liveomars Buna ziua, Primaria comunei a demarat un proces amplu de asfaltare stradala, iar in zona locuintei noastre, a asfaltat in jos (este domeniu public), pana la ... (vezi toată discuția)