avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum fac ca sa îmi asfalteze strada primaria. Cui sa ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum fac ca sa îmi asfalteze strada primaria. Cui sa ma adresez?

Cum fac ca sa îmi asfalteze strada primaria. Cui sa ma adresez? ... menționez ca locuiesc în Ploiesti, iar strada pe care locuiesc este plina de gropi și denivelari, deși este situata relativ aproape de centrul orașului, as dori sa știu cum s-a rezolvat o astfel de problema, cu siguranță nu sunt primul în aceasta situație. Cui sa ma adresez? Eventual un model de cerere și unde trebuie depusa si care sunt pașii de urmat, va mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2020
salvatore112, utilizator
Cel mai recent răspuns: salvatore112 , utilizator 08:34, 4 Decembrie 2020
Puteti sesiza primaria in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea sa fie semnata de cat mai multi locuitori din zona. Au fost alegeri locale si puteati intra pe lista de promisiuni electorale.
Multumesc, speram sa se rezolve ceva, trebuie incercat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie actionat? alanda alanda Buna ziua tuturor, Nu stiu daca acesta este locul potrivit pentru a posta (si imi cer scuze daca am gresit) problema mea, si nu numai a mea. Locuiesc ... (vezi toată discuția)
Probleme de infrastructura FlorinLazar FlorinLazar buna ziua,sa incep prin a spune problema: -in urma cu 2 ani strada pe care locuiesc s-a inceput asfaltarea,totul normal pana la un punct.lucrarea s-a ... (vezi toată discuția)
Cine e responsabil de repararea/asfaltarea strazii in cartier nou: dezvoltatorul sau primaria? mariusgrid mariusgrid Buna ziua! Locuiesc intr-un ansamblu rezidential din Brasov inceput acum trei ani, cu opt blocuri terminate si trei in curs de construire. Accesul la ... (vezi toată discuția)