avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen

Buna ziua,am un prieten care a dat examen pentru permis de conducere,a luat examenul la sala,dar la picat la proba practica,el spune ca a fot reaua intentie a examinatorului,ma rog,asa spune el.Intrebarea este daca poate sa faca o contestatie la hotarirea examinatorului?Multumesc si o zii buna la toata lumea.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 18:07, 8 August 2009
Cam greu sa conteste aceasta decizie a aexaminatorului ... intrucat va avea nevoie de dovezi in sprijirea afirmatiilor pe care le face.
In prezent nu se pot face contestatii la examenul pentru obtinerea permisului de conducere -proba practica dar in viitor acest lucru va fi posibil deoarece se vor monta camere video si sistem GPS de inregistrare a intregii probe pentru fiecare participant!
Va dau linkul cu declaratia sefului Politiei Romane in acest sens!
[ link extern ]
B-)
Multumesc,intrebam deoarece si examenele astea practice sun cind mai grele cind mai ``usoare,,dupa cum are norocu fiecare.
Din pacate uneori depinde si de starea examinatorului! daca este intr-o zi "proasta' este mai exigent decat ar trebui poate sa fie!:D
Insa un candidat bine pregatit nu ar trebui sa se teama fiindca in trafic oricum se va confrunta cu situatii foarte grele si atunci nu va mai sta nimeni in dreapta lui!
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate contesta proba practica pentru obtinerea permisului auto dzsozso dzsozso Cum se poate contesta procesul verbal de la proba practica pentru obtinerea permisului auto? Daca dosarul expira azi, mai sunt sanse sa poata fi reevaluat ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp poate o persoana sa sustina din nou examenul teoretic pentru carnet daca a fost respinsa la traseu? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Daca o persoana obtine punctajul necesar la examenul teoretic pentru obtinerea carnetului de soferi, iar apoi nu obtine un punctaj bun la proba de ... (vezi toată discuția)
Repetarea probei teoretice ciupeadrian ciupeadrian Buna ziua, Nedumerirea mea este urmatoarea: Am sustinut proba teoretica la examenul auto pe data de 5 octombrie la categoria C in Sibiu.In data de 27 ... (vezi toată discuția)