avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere moto+scoatere de la impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere moto+scoatere de la impozit

Buna ziua,
M-ar interesa sa scot o motocicleta de la impozit si din trafic .a fost dezmembrata de mine deci exista doar in acte ce as putea sa fac?O procura la notar public pe propria raspundere ca a fost dezmembrata?

Astept un raspuns bun .multumesc
Cel mai recent răspuns: SavastreBogdan , utilizator 18:05, 28 Martie 2016
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil ca urmare a dezmembrarii acestuia
In baza declaratiei notariale solicitati radiere la cerere bun mobil
Autoritatea financiara teritoriala urmeaza sa dispuna radierea din evidente a bunului mobil-conditionat de plata integrala a eventualelor debite in evidenta
si e valabil si pt scoaterea din circulatie a vehiculului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere auto dezmembrat de la impozit Mihai-Eugen Mihai-Eugen Care este modalitatea de a scoate de la impozit un autoturism radiat, care este dezmembrat de subsemnatul (persoana fizica) in curtea locuintei proprii. Cu ... (vezi toată discuția)
Taxe și impozite, auto GabbyD9823 GabbyD9823 Bună ziua, am avut o mașină cu care am avut un accident si am avut dauna totală iar eu nu am apucat sa ajung sa o înmatriculez și la poliție, doar la ... (vezi toată discuția)
Impozit auto Edward_w92 Edward_w92 Buna seara! Am si eu o nelamurire. Acum ceva ani, vreo 5 la numar, am cumparat un ciur de masina pentru piese insa aceasta nu a fost radiata de la primarie. ... (vezi toată discuția)