avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... deconare naveta inspectori scolari
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

deconare naveta inspectori scolari

Buna ziua,
Inspectoratul scolar judetean refuza decontarea navetei inspectorilor scolari ce fac naveta din localitatile de domiciliu la ISJ, desi inspectorii scolari fac parte din categoria personalului didactic conform art.88 alin. (2) din Legea 1/2011 ca spune ca :"personalul didactic este format din personalul didactic de predare, personal didactic auxiliar şi personal didactic de conducere, de îndrumare şi control."Se motiveaza faptul ca nu se incadreaza in prevederile HG 569/2015 de aprobare a normelor metodologice de decontare a cheltuielilor de naveta, deoarece la art.1 alin(2) lit.f al normelor de mai sus,la definitia unitatilor de invatamant la definitia unitatilor de invatamant unde beneficiarul isi are locul de munca nu apare si ISJ : "unitate/unitate de invatamant - unitatea de invatamant preuniversitar de stat, unitatea de invatamant special, centrul judetean de resurse si asistenta educationala, unde beneficiarul are locul de munca".X. Rog un raspuns urgent deoarece intentionez sa ma adresez in justitie privind neacordarea acestui drept !

Alte discuții în legătură

Lege decontare naveta mARA_Mara mARA_Mara Buna ziua! Va rog frumos,sa imi spuneti: -care este legea in vigoare care reglementeaza decontarea navetei cadrelor didactice; -daca este corect sa se ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei legi IoanStana IoanStana Sunt prof.titular la o școală de stat și fac naveta la aceasta institutie.Cu toate ca exista o lege pentru decontarea navetei pentru cadrele didactice ... (vezi toată discuția)
Nerespectare ordonanta de urgenta 83-2014 cataleata cataleata Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu privire la urmatorul articol: OUG 83-2014 OUG 83-2014 Art. 37. - (1) in anii 2015 si 2016, personalul didactic auxiliar ... (vezi toată discuția)