avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lege decontare naveta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lege decontare naveta

Buna ziua!
Va rog frumos,sa imi spuneti:
-care este legea in vigoare care reglementeaza decontarea navetei cadrelor didactice;
-daca este corect sa se deconteze pentru unele persoane abonamentele in procent de 100%, iar pentru cei cu bilete (folosind mai multe mijloace de transport in comun) din decontul biletelor de transport sa se retina bani pe motiv ca legal se deconteaza doar abonamentele.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: mARA_Mara , utilizator 13:32, 10 Aprilie 2018
HG nr. 569 din 15 iulie 2015 pentru aprobarea Normelor metodologice privind decontarea cheltuielilor pentru naveta la şi de la locul de muncă a cadrelor didactice şi a personalului didactic auxiliar din învăţământul preuniversitar de stat
[ link extern ]

Decontarea abonamentelor/biletelor de transport emise de operatorii de transport auto şi naval pentru cadrele didactice şi pentru personalul didactic auxiliar se asigură la valoarea acestora.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,ce bază legala exista pt un cadru didactic navetist,bolnav ... Mariorica1970 Mariorica1970 Bună ziua,ce bază legala exista pt un cadru didactic navetist,bolnav cronic ,grd 1 pt a i se deconta naveta integral? Stiu ca ,angajatorul trebuie sa i ... (vezi toată discuția)
Pentru profesorii care se deplaseaza cu autoturismul personal ... ileana dita ileana dita Pentru profesorii care se deplaseaza cu autoturismul personal un abonament de transport pe ruta scoala- localitate de domiciliu achizitionat la inceputul ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)