avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintarea unui camin de batrani printr-un ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintarea unui camin de batrani printr-un ONG

Buna ziua. M-ar interesa care sunt pasii pentru infiintarea unui camin de batrani printr-un ONG. Mentionez ca detin spatiul necesar. Ma intereseaza care este forma legala, cum ma pot autoriza si ce altceva trebuie facut pt a demara acest proiect?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Lnfiintare fundatie si camin de batrani particular alinamoni alinamoni Care este legislatia in vigoare, ce autorizari trebuie sa am pentru deschiderea unui camin de batrani...Care sunt pasii? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Centru îngrijire batrani meresca eugen meresca eugen Buna. Mă puteți ajuta cu un răspuns despre condițiile în care pot accesa fonduri europene în mediul rural că persoana fizica pt un cămin de îngrijire ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat, o lamurire! cancuta78 cancuta78 buna ziua, sunt un nou utilizator al sitului AVOCATNET.RO si vreau si eu cateva lamuriri am un SC din 2001 si as vrea sa infiintez un camin de batrani ... (vezi toată discuția)