avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... avizare farmacie umana
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

avizare farmacie umana

Buna ziua,
Doresc sa intreb daca se pot infiinta farmacii comunitare in cladiri cu doua nivele, cu scara interioara? La parter oficina (spatiul de vanzare), grup sanitar, spatiu de confidentialitate, iar la etaj birou, depozit si vestiar. In legea 266 a farmaciei exista un paragraf unde scrie ca farmacia trebuie sa fie amplasata la parterul cladirilor, cel mult la etajul 1 in cazul complexelor comerciale. Poate fi interpretat acest paragraf ca fiind interzis a aviza farmacia daca biroul si depozitul este la etaj? Legea nu specifica in mod expres ca toata farmacia trebuie sa fie la parter, sau ca nu poate funtiona daca exista anumite compartimente la etaj.
In cazul in care se elibereaza o adeverinta care sa ateste ca spatiul face parte dintr-un complex comecial, ar fi posibilitatea sa se autorizeze?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2016
purdnaxela, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizatie pompieri downlower2001 downlower2001 Buna ziua!Doresc sa aflu care este diferenta dintre aviz pompieri si autorizatie pompieri.Stie cineva daca pentru o cladire cu destinatia de ... (vezi toată discuția)
Amplasarea localului farmaciilor andruscaa43 andruscaa43 Buna tuturor! Este permis ca mai multe farmacii sa fie amplasate in acelasi complex comercial?Faceti si o trimitere la lege va rog.Multumesc! (vezi toată discuția)
Firma ContSters61319 ContSters61319 pentru un punct de lucru care functioneaza intr-o farmacie trebuie sa pun o firma vizibila din exterior. mentionez ca acest punct de lucru functioneaza pe baza ... (vezi toată discuția)