avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de invaliditate

Va rog, as vrea sa stiu daca o persoana avand indemnizatie grad 2 handicap si pensie de invaliditate , pentru aceasta din urma are dreptul la bilete de transport?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:05, 30 Martie 2016
Daca beneficiaza de tichete de trasport ca persoana cu handicap nu mai poate beneficia de acestea si ca pensionar de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete transport pensionari cu handicap aneta_sobo aneta_sobo - pensionarii la limita de varsta, care au dobandit un grad de handicap (grd.2), pot folosi biletele de transport atat de la pensii cat si de la handicap sau ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)
Pensie persoana cu handicap elena_1234 elena_1234 Buna seara, Am urmatoarea problema: am o sora cu handicap gr II accentuat, handicap din nastere, care are o indemnizatie de 200 RON, varsta 42 de ani. Ar ... (vezi toată discuția)